Membru al Uniunii Artistilor Plastici din ROMANIA
Membru al Asociatiei Internationale a Artistilor Plastici Profesionisti (A.I.A.P - UNESCO)

Pictura in ulei pe panza si acuarela (peisaj, portret, natura moarta, compozitie), icoane pe sticla, grafica, mozaic artistic.

Fundatia Octavian-Eugen Sassu-Ducsoara FUNDATIA "Octavian - Eugen Sassu - Ducsoara"

Maestrul Octavian-Eugen Sassu-Ducsoara Scopurile fundatiei:

 • Promovarea şi dezvoltarea artelor , în special a artei maestrului Octavian - Eugen Sassu - Ducşoara într-o manieră creativă şi responsabilă ;
   
 • Iniţierea şi aplicarea unor metode specifice pentru promovarea creaţiei literare a scriitorului Ion Sassu - Ducşoara;
   
 • Promovarea valorilor spirituale orientale şi occidentale , care duc la eliberarea Fiinţei Umane individuale sau colectivelor umane de prejudecăţi şi mentalităţi arhaice . Promovează iubirea universală , relevarea practicilor spirituale comune marilor religii care unesc fiinţele umane în efortul comun de iluminare a conştiinţei , de a atinge starea de mantuire , nirvana , Unirea cu Unicul Absolut.

 •  

  Magazinele noastre
  Bran
  In Galeriile Vampirului din Bran va dam intalnire in magazinul plin de lucrari
  Detalii

     Picturi
  Ulei / pânza
  La fel ca si celelalte lucrari, si acest tablou este pictat dupa natura, in comuna Brusturi din Transilvania, Romania. Parca ne-am intoarce in timp, in urma cu 100 de ani, pe un drum de tara, in soarele cald din amurg. Cele doua animale blande trag carul incarcat cu fan, rodul muncii omului pe ziua aceea. Carul e oprit, omul nu se vede, il ghicim parca in spatele carutei, oprit pentru o clipa pentru cine stie ce treaba.
  Acuarela
  Pe un fundal luminos-argintiu, in ultimul plan sunt sugerate flori la o ferestra, iar in prim-plan se proiecteaza ca o imagine surealista floarea de strelitzia deschisa, cu petalele galben-portocaliu. Formele ei abstracte ne conduc imaginatia spre o fiinta fantastica care domina intregul tablou.
  Lista cu lucrari >> Lista cu lucrari >>

     Pictura cromodinamica
  Lista cu lucrari >>

     Gravura
  Gravura ac rece
  Linogravura

     Galerie
  Brasov
  Romania

  Imaginile se regasesc sub forma de:

  1. vedere ilustrata: format de 17,5 pe 14 cm cu o imagine color pe coperta si una de grafica alb-negru în interior, scrisa in romana, engleza, franceza si germana.

  2. pliant: cu 7 imagini color + 1 pe coperta, scrisa in romana, engleza, franceza si germana.


  User Agreement
  © 2000-2004 Octavian Eugen Sassu-Ducsoara Developed by Bogdan Morar