Membru al Uniunii Artistilor Plastici din ROMANIA
Membru al Asociatiei Internationale a Artistilor Plastici Profesionisti (A.I.A.P - UNESCO)

Pictura in ulei pe panza si acuarela (peisaj, portret, natura moarta, compozitie), icoane pe sticla, grafica, mozaic artistic.

Fundatia Octavian-Eugen Sassu-Ducsoara FUNDATIA "Octavian - Eugen Sassu - Ducsoara"

Maestrul Octavian-Eugen Sassu-Ducsoara Scopurile fundatiei:

 • Promovarea şi dezvoltarea artelor , în special a artei maestrului Octavian - Eugen Sassu - Ducşoara într-o manieră creativă şi responsabilă ;
   
 • Iniţierea şi aplicarea unor metode specifice pentru promovarea creaţiei literare a scriitorului Ion Sassu - Ducşoara;
   
 • Promovarea valorilor spirituale orientale şi occidentale , care duc la eliberarea Fiinţei Umane individuale sau colectivelor umane de prejudecăţi şi mentalităţi arhaice . Promovează iubirea universală , relevarea practicilor spirituale comune marilor religii care unesc fiinţele umane în efortul comun de iluminare a conştiinţei , de a atinge starea de mantuire , nirvana , Unirea cu Unicul Absolut.

 •  

  Magazinele noastre
  Bran
  In Galeriile Vampirului din Bran va dam intalnire in magazinul plin de lucrari
  Detalii

     Picturi
  Ulei / pânza
  Ne asteptam parca sa iasa din tablou si sa simtim rasuflarea calda si umeda a vacutei care ne priveste fix, cu privirea ei dulce si blanda. Este vorba de o privire patrunzatoare si prea inteleapta pentru a fi cea a unui animal si poate ca e mai bine sa nu stim ce gandeste despre noi.
  Acuarela
  Pe un fundal conceput abstract, amintind doar de anumite elemente din natura, un corp de femeie, exprimand gratie si candoare, sta intr-o atitudine spontana. In lucrarile mele femeia este pictata in natura deoarece ea reprezinta un templu iar natura inconjuratoare, templul in care omul ridica rugaciuni spre Dumnezeu. Pentru mine femeia nu este un obiect pe care sa-l pui pe sofa iar acel obiect incepe sa geama.
  Lista cu lucrari >> Lista cu lucrari >>

     Pictura cromodinamica
  Lista cu lucrari >>

     Gravura
  Gravura ac rece
  Linogravura

     Galerie
  Brasov
  Romania

  Imaginile se regasesc sub forma de:

  1. vedere ilustrata: format de 17,5 pe 14 cm cu o imagine color pe coperta si una de grafica alb-negru în interior, scrisa in romana, engleza, franceza si germana.

  2. pliant: cu 7 imagini color + 1 pe coperta, scrisa in romana, engleza, franceza si germana.


  User Agreement
  © 2000-2004 Octavian Eugen Sassu-Ducsoara Developed by Bogdan Morar